Razvan Gabriel Iordache, Campina

Razvan Gabriel IordacheDespre Razvan Gabriel

Ma numesc Razvan Gabriel Iordache Li, am 40 de ani, si sunt din Campina, jud Prahova! In anul 1995, elev fiind la Liceul Militar Dimitrie Cantemir, din Breaza, am suferit un accident, un traumatism vertebro-medular cervical (C5-C6), in urma caruia am ramas paralizat total, de la gat in jos. Dar spre norocul meu nu am avut sectiune medulara. Am fost operat la 24 de ore de la accident, la Spitalul Gh.Bagdasar, din Bucuresti, de catre Dl Prof. Dr. GH Panoza, operatia fiind foarte reusita. Din anul 1995 si pana in prezent, am urmat un tratament de recuperare fizica, zi de zi.

Citeste mai mult: http://vreausamergdinnou.ro/despre-mine/

Imi doresc enorm sa merg din nou
(consider ca inteligenta unui om nu sta in doua picioare, dar se sprijina pe ele)
de aceea apelez la ajutorul dvs.
– Razvan Gabriel

 

Detalii medicale

In 1995, in urma unui accident, am fost diagnosticat cu Traumatism Vertebro-Medular Cervical (nivel leziune medulara incompleta la C5-C6) (fractura coloana vertebrala in zona gatului; am ramas paralizat de la gat in jos)

In 1995, in Romania, am efectuat interventie chirurgicala, la coloana vertebrala, la nivel C5-C6

Citeste mai mult: http://vreausamergdinnou.ro/detalii-medicale/

 

Tratamentul Inovator (pentru regenerarea maduvei spinarii, si refacerea functiei motorii a mainilor si a degetelor)

  • Operatia pentru regenerarea maduvei spinarii si refacerea functiei motorii a mainilor si a degetelor, operatie care presupune implantarea de celule stem (120 milioane de celule stem mezenchimale), prin procedura de Laminectomie la nivel local intra-spinal
  • Mapping process pentru dispozitivul electronic (stimulatorul implantat in coloana vertebrala) pentru Stimularea Epidurala, pentru a putea sa stau din nou in picioare si sa merg din nou, combinat cu:
  • terapii aditionale suplimentare, si un program extensiv de recuperare medicala

Citeste mai mult: http://vreausamergdinnou.ro/tratament/

Ajuta-l pe Razvan sa mearga din nou!

(transfer bancar, card sau PayPal)